O saptamana Nebuna

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading ... Loading ...

O saptamana Nebuna

“O săptămână nebună” cu Paul Ipate şi Diana Cavallioti în rolurile principale, are toate datele unei comedii de nota zece, care urmăreşte dificultăţile pe care un cuplu tânăr le întâmpină în preajma unui eveniment extrem de important din viaţă: nunta. Întâmplările prin care trec aceştia devin haioase pentru telespectatori, sunt pline de gaguri vizuale, iar personajul principal, interpretat de Paul Ipate, reuşeşte mereu să strice cu dezinvoltură tot ce atinge.
Serialul adună nume grele în distributie.

Aşa se face că Horaţiu Mălăele interpreteaza rolul tatălui Mariei, viitorul socru al lui Alex Puică, în vreme ce Tora Vasilescu este viitoarea soacră, Ileana Stana Ionescu bunica Mariei, Anca Sigartău colega de serviciu a lui Alex, iar Mihai Constantin tatăl acestuia. Foarte simpatic, carismatic şi bun la suflet, însă ghinionist, poate cel mai ghinionist tip, Alex Puica (Paul Ipate) trece prin cea mai grea săptămână din viaţa lui, pentru că la finalul acesteia urmează să se căsătorească cu iubita lui, Maria (Diana Cavallioti), o tipă dintr-o familie bună, cu tatăl procuror, educat, mama o mare doamnă, iar bunica bogată.

Cei doi se iubesc mult şi se înţeleg bine. Tatăl ei însă nu îl place deloc pe el. Nu consideră că se ridică la standardele “culturale” ale familiei. Cu o săptămână înainte de nuntă încep problemele. Vrând să pară ceea ce nu e în faţa viitorului socru, personajul principal din “O săptămână nebună” atrage ca un magnet, o serie nesfârşită de întâmplări penibile, însă comice, care-l fac să se întrebe dacă nunta va mai avea loc sau nu.

O saptamana Nebuna - Serial TV – Online subtitrat in romana

24

O saptamana Nebuna online

Click aici pentru a viziona online sezonul 1 din O Saptamana Nebuna

Click aici pentru a viziona online sezonul 1 din Alta Saptamana Nebuna

Processing your request, Please wait....

-- Daca vrei sa urmaresti serialele in conditii optime, citeste mai intai regulile de vizionare de pe site --

Seriale online asemanatoare din O saptamana Nebuna

Adauga Comentariu